BE-LEEF!

Wijn, Spijs en live Muziek uit 6 inspirerende landen

Liefde voor wijn en muziek

Wist u dat aangename muziek een goede wijn nog beter laat smaken? Vanuit de liefde voor wijn en muziek is iets unieks ontstaan:
BE-LEEF! Een combinatie van drie dubbel genot: Heerlijke wijn, lekkere bijpassende hapjes en verrassende live muziek o.l.v. de professionele gitarist Jeroen Becx en multi-instrumentalist Lex Lubbers. Deze 3 componenten versterken elkaar op onnavolgbare wijze. Er ontbreekt slechts 1 component: de genieter. En het kan geen toeval zijn, want dat bent u zelf!

Muzikale wijn-wereld-reis

U gaat op een denkbeeldige reis langs diverse landen. Daar ervaart u dat muzikale klanken uw smaakbeleving op een bijzondere manier gaan versterken. De live muziek, de wijnen en de spijzen die wij serveren sluiten perfect op elkaar aan. Naar wijn en spijs toe musiceren noemen wij dat. U beleeft bijvoorbeeld dat een Portugese Porta Tinto met een Pasteis de nata ondersteund door een een Fado een niet te evenaren beleving is. Of wat denkt u van een Franse Bordeaux met een een Morbier onder het genot van een musette? Het zijn unieke belevingen! Meer vertellen we niet: BE-LEEF!

Geniet!

Geniet van deze muzikale culinaire wereldreis, terwijl u lekker blijft zitten waar u bent. Onder begeleiding van onze gastheer met gulle lach en onze professionele gastvrouw die weet hoe je spijzen en dranken moet serveren. Gewoon op een locatie bij u in de buurt!

Mis het niet!

Om dit evenement niet te missen kunt u zich aanmelden voor een éénmalige nieuwsbrief. Daarin zult u geïnformeerd worden over de datum en de locatie van het evenement. Er worden binnenkort 3 wereldwijnreis concerten gepland, te weten in de regio's Deventer, Wageningen en Zeist. Klik hiervoor op de volgende link: AANMELDEN VOOR EENMALIGE NIEUWSBRIEF

Als u een locatie weet die geschikt is voor ons unieke project (er moeten ca 60 gasten ontvangen kunnen worden), dan vragen wij u contact met ons op te nemen via beleef@chroma-tic.nl. Voegt u in dat geval svp uw telefoonnummer toe. Maar u mag natuurlijk ook zelf bellen: 0626 394 889.