Chroma-tic
Muziek site van Lex Lubbers

Chroma-tic is de naam waaronder diverse muzikale activiteiten van Lex Lubbers worden uitgevoerd. Een reeks tonen kan chromatisch zijn. In het Engels is dat chromatic. Voor chroma-tic ontstond was er chroma-ict. Chroma is een kleur die in beeldtechnologie een voorname rol speelt. De muzikale activiteiten van Lex bestaan o.a. uit:

 • Uitvoerende muziek als pianist en saxofonist
 • Uitvoerende muziek in diverse bands, waaronder Jazzorchester Muckefuck uit Neuss (D) en Yezz That’s Swing.
  Muckefuck is een surrogaatkoffie. De band heeft deze naam gekregen toen een bezoeker de eerste naam niet kon onthouden. Toen de bandleider teneinde raad Muckefuck riep lukte het met die naam wel. En zo is het gebleven.
  Yezz That’s Swing bestaat al sinds 1996, in de huidige bezetting piano/klarinet/saxofoons, Gitaar, Contrabas en evt uit te breiden met slagwerk.
 • Een nieuwe formatie is Columbus Swing, de kleine opvolger van Columbus Jazz, als duo of trio. De basis is contrabas, piano/zang. Op Columbusswing.eu komt binnenkort meer informatie. Het werkgebied is vooral Duitsland (NRW) en Nederland, maar er zijn inmiddels ook uitnodigingen van ver weg.
 • Live muziek bij afscheid, zoals begrafenissen, crematies en andere herdenkingen
 • Voor ouderen, bijvoorbeeld in verzorgingshuizen, een mooi programma met oude liedjes en jazzy muziek.
 • BE-LEEF: een muzikale wijn-wereld-reis. Een evenement voor liefhebbers van mooie muziek, wijn en spijzen in een bijzondere combinatie.
 • Muzieklessen, piano, saxofoons, klarinet, fluit en algemene muziekleer. De lessen zijn tijdelijk gestopt vanwege verhuizing, maar als je belangstelling hebt, neem dan gerust contact op.

Wilt u meer weten over een of meer activiteiten? Bel mij gerust op 0626 39 4889. Of stuur een e-mail bericht naar info@chroma-tic.nl.